Tender za izbor konsultanta “Železnica Srbije”

Bez autora
May 27 2012

Javno preduzeće “Železnice Srbije” objavilo je tender za izbor savetnika za pomoć u restrukturiranju u holding kompaniju. Zadatak savetnika biće razvoj novih komercijalnih funkcija u holdingu, uključujući i analizu i procenu imovine železnice za pripremu plana komercijalizacije. Takođe, zadatak savetnika biće i izrada plana o upravljanju viškom sredstava i nekretnina za buduću kompaniju u okviru holdinga koja će se baviti upravljanjem imovinom Železnice. Maksimalan budžet za usluge savetnika je 400.000 evra, a očekuje se da će biti finansiran iz specijalnog fonda EBRD. Potencijalni konsultantni mogu da pošalju pisma o zainteresovanosti za učešće na tenderu “Železnici Srbije” do 13. juna.

Tender za izbor konsultanta “Železnica Srbije”Javno preduzeće “Železnice Srbije” objavilo je tender za izbor savetnika za pomoć u restrukturiranju u holding kompaniju.

Zadatak savetnika biće razvoj novih komercijalnih funkcija u holdingu, uključujući i analizu i procenu imovine železnice za pripremu plana komercijalizacije. Takođe, zadatak savetnika biće i izrada plana o upravljanju viškom sredstava i nekretnina za buduću kompaniju u okviru holdinga koja će se baviti upravljanjem imovinom Železnice.

Maksimalan budžet za usluge savetnika je 400.000 evra, a očekuje se da će biti finansiran iz specijalnog fonda EBRD.

Potencijalni konsultantni mogu da pošalju pisma o zainteresovanosti za učešće na tenderu “Železnici Srbije” do 13. juna.

Očekuje se da će rad savetnika početi u januaru 2013. godine i da će trajati 12 meseci.

Javni poziv je u skladu sa ugovorom o zajmu od 95 miliona evra, koji su u januaru ove godine, potpisali Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i “Železnice Srbije” za rekonstrukciju pruga, na šest deonica železničkog Koridora 10 u Srbiji, kao i za prugu Beograd-Rakovica-Resnik.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik